Onderhoud

U wilt een auto waar u op kunt vertrouwen, altijd en overal. Voorkomen is dan ook beter dan genezen. Door regelmatig onderhoud te laten plegen bij Automotive Center Amersfoort kunt u nare verrassingen onderweg voorkomen.

Een APK keuring is geen onderhoudsbeurt
Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg.

 

 

 

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?
Rijdt u in een oudere auto (6-7 jaar of ouder)? Dan kunt u de volgende vuistregels aanhouden: een kleine beurt is na een jaar of na 15.000 kilometer nodig en een grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer.

Rijdt u in een nieuwere auto (jonger dan 6 jaar)? Daar verschijnt meestal een melding op u dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Vaak is dit een sleuteltje, soms worden ook het aantal kilometers tot aan de volgende onderhoudsbeurt aangegeven.

Lichte bedrijfswagens
Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Wij houden we uw bedrijfswagen in topconditie. U kunt met alle merken bij ons terecht en zo nodig kunt u tijdens de werkzaamheden beschikken over een vervangende wagen.